Spoštovani starši!
V prihodnjih dneh bodo učenci domov prinesli pogodbo o šolski prehrani za šolsko leto 2020/2021, katero je potrebno izpolniti in vrniti v šolo do petka, 12. 6. 2020.
Pri izpolnjevanju pogodbe, bodite pozorni, da izpolnite vse podatke tudi davčno številko in EMŠO naročnika.

V želji, da vam olajšamo poslovanje z našim Zavodom in znižamo stroške provizij za plačilo položnic, vam svetujemo eno izmed možnosti plačevanja računov:
1. preko e-računa v vašo spletno banko
2. pošiljanje računov na e-naslov
3. plačevanje preko trajnika
4. združena položnica

Prednosti prejemanja e-računov:
– prejem računa v elektronsko banko/e naslov
– enostavno in hitro plačevanje
– nižji stroški provizij
– varnejše, ker plačilo kreirate z enim klikom, brez izpolnjevanja naloga
– prednosti za okolje (nižja poraba papirja, nižji strošek poštnin, manjše onesnaženje okolja)

1. Prejemanje e-računa v spletno banko naročite sami v svoji spletni banki v zavihku e-računi. V obrazcu spletne banke med izdajatelji računa poiščite OŠ Šentvid, v polje referenčna oznaka prepišite sklic zadnjega UPN plačilnega naloga. Po uspešni prijavi bodo računi dostavljeni v vašo spletno banko, računa vam v fizični obliki ne bomo pošiljali.

2. Če se odločite za prejemanje računa na e-naslov je potrebno izpolniti Izjavo za prejemanje e-računa po elektronski pošti. Izpolnjeno izjavo lahko pošljete na e-naslov: jozica.grilj@guest.arnes.si ali jo otrok prinese ter odda razredniku. Po prejemu izjave bomo vaše podatke vnesli v UJPnet, od koder boste na vaš e-naslov prejeli obvestilo, da smo vaš naslov registrirali za prejemanje e-računov. To obvestilo morate potrditi in s tem odobriti, da vam lahko pošiljamo e-račune.

3. Lahko se odločite za trajnik, kjer je potrebno izpolniti to Soglasje za direktno bremenitev-trajnik. Tudi to soglasje pošljite nazaj na zgornji naslov, lahko pa ga posreduje razredniku.

4. Starši, kateri imate na šoli več otrok se lahko odločite za združeno položnico, kjer vam bomo zneske posameznih položnic združili v skupni znesek. Potrebno je izpolniti izjavo za združeno položnico.

V primeru, da se boste odločili za katero od možnosti plačevanja položnic, učenec vrne poleg pogodbe tudi izpolnjeno zahtevano dokumentacijo do petka 12.6.2020.

Za morebitne dodatne informacije in pojasnila lahko pokličete na tel: 01/ 5000 332 ali po e-pošti na naslov: jozica.grilj@guest.arnes.si

Dostopnost