Za nami je prvi teden zbiralno nagradne akcije »Prinesi male aparate«.  Z velikim veseljem vam sporočam, da smo trenutno na odličnem drugem mestu med vsemi osemindvajsetimi šolami v Ljubljani, ki so se odločile sodelovati v tej akciji. Zbrali smo 537,5 kg malih aparatov. Na prvem mestu je osnovna šola narodnega heroja Maksa Pečarja, ki je zbrala 773 kg malih aparatov. V kategoriji zbranih malih aparatov na učenca pa smo trenutno na prvem mestu.

Aparate lahko prinesete še v dveh terminih:

PRVI TERMIN: četrtek, 13. 10. 2022, od 7.00 do 8.15

DRUGI TERMIN: četrtek, 20. 10. 2022, od 7.00 do 8.15

PREVZEM APARATOV: stranski vhod šole (nasproti športne dvorane)

POMEMBNO: OZNAČITI DELUJOČE APARATE

Zahvaljujem sem vam za vaš trud in pripravljenost sodelovanja v akciji. Kljub temu da smo majhna šola, smo starši, učitelji in učenci pokazali, da smo lahko uspešni, če sodelujemo skupaj.

Vabim vas, da čez dva dni zopet stopimo skupaj in pokažemo, katera šola je najboljša. Preverite doma, če se morda še kje skriva kakšen star aparat, ki ga ne potrebujete več. 

Obstaja velika možnost, da lahko zmagamo v vsaj eni od kategorij. S tem promoviramo uspešnost naše šole v akcijah; hkrati pa omogočimo našim učencem nastop priljubljenega glasbenika Challeta Salleta, ki je tudi podpornik akcije.

Hvala še enkrat in se vidimo v četrtek. 

Dodatne informacije:

e-pošta: aljaz.slivnik@ossentvid.si

tel: 031 844 870 (g. hišnik)

Dostopnost